torstai 12. elokuuta 2010

See the people go hide in the trenches / see the people sleep on the park benches

HEIPPA PITKÄSTÄ AIKAA!

Heti alkuun muutama todistekuva:

siisti huone! uskokaa!

Kyllä äiti, minä ihan oikeasti siivoan!


siisti huone 2! vessaanpäi

Myös pöydän!


tiskit tiskattuna!

Ja tiskaan myös!


meikän tiskiharja!

Tässä on muuten mun tosi awesome tiskiharjani. Tossa on keskellä mun mielestä joku säiliötyyppinen juttu, ja kun tosta kiinnipitonupista painaa ylhäältä, niin tuolla sisällä joku jousi liikkuu, mutta koko asia on silti mulle vielä suuri systeemi (= mysteeri). Heittäkää arvauksia. Äitin mielestä tää oli käytössä parempi kuin tavallinen tiskiharja, mutta mää en oo vielä vakuuttunut.

No se siitä. Mulla on mennyt tää viikko taas aika pitkälti kouluhommia painaen. Meillä oli keskiviikkona mun project management -ryhmäni, johon kuuluu mun lisäksi ruotsalainen Dan, honkongilainen Osborn, singaporelainen Cynthia, itävaltalainen Zuzana, brazilialainen Laura ja kiinalainen Kang, kanssa presentation. Se meni jopa ihan hyvin! Jee! PERT ruulz. Or then not.
Kävin myös meidän academic advisorin, Raphaëlin, tykönä selvittämässä syyslukukauden kurssijuttuni. Mulla on yks business&management-kurssi, yks tekniikan alan kurssi ja yks ranskankurssi. Tää intersemester program on ollut aivan liian rankka, enkä oo päässyt kunnolla tutustumaan mun opiskelukavereihini koulun ulkopuolella, joten en halua tuhlata koko syksyä opiskelemalla yksin kotona. Haluan käydä pippaloissa! Haluan tehdä juttuja! Ja tutustua ihmisiin!

Tällä hetkellä tää kaveri kuitenkin rajoittaa menohaluja aika kovasti:

pessin uus tähystyspaikka

Uusi tähystelypaikka akkunasta pihalle.


Oon mää saanu Larsin lisäksi kaks muutaki kaveria, nimittäin aikaisemmin mainitsemani ruotsalaisen Danin, jonka kanssa yhteisiä kiinnostuksenkohteita on lähinnä tietsikkakoneet (mutta se onkin ihan huippu yhteinen kiinnostuksenkohde!), ja libanonilaisen Jawadin, joka ei oo vaihtari vaan jo UTT:lta valmistunut insinööri. Jawad oli Suomessa vaihdossa, puoli vuotta Oulussa yliopistolla ja puoli vuotta Helsingissä töissä, ja tahtoo muuttaa takaisin töihin, mieluiten Ouluun.

uus kamuni dan ja oliivijalat

Tässä Dan esittelee vuohenjuustosalaattinsa vuohenjuusto-toastiin tarttuneita kahta oliivia, jotka näyttää ihan jaloilta. Hahahhahahahahahhahahahaahha. En voi vieläkään kestää tätä.

Tänään mää hengasin Jawadin kanssa. Meinattiin eka käydä jossain syömässä, mutta koska J on mainostanut sen uunia - tai sen olemassaoloa - niin paljon, että päätettiin tehdä sapuskaa. Ei kyllä pokka pitänyt kun näin sen uunin. Katso alas.

mikroaaltouuni-uuni

MIKRO?? UUNI?? WHO CARES! Mutta se on ihan toimiva uuni ja sieltä tuli ulos ihan herkullista ruokaa, nimittäin hieman helpotettua makaronilaatikkoa:

meiän safka

Ei laitettu siihen mitään munamaitoja, tai edes lihalientä. Eli tossa on jauhelihaa, sipulia, valkosipulia, mausteita, pastaa ja päällä tomaattisiivuja ja juustoa. Syötiin jonkun sinihomejuuston ja ketsupin kanssa. Hieman kuivahkoa, mutta aika tosi hyvää! Namnam. Kokkailut sujui Leevi & the Leavingsia kuunnellen, se on ihan Jawadin suomalainen lemppari. Tyyppi osaa tyyliin kaikki sanat ulkoa!

Sitten käytiin syömisen jälkeen vielä käppäilemässä. Alla kuvia, tosin ne on otettu aikaisemmin tänään. Mutta samaa kanavanvartta käveltiin uudestaan.

kanavanvartta


kanavanvartta jokilaivan suuntaan

En tiedä yhtään mikä tuon jokilaivan funktio on, onko siinä kahvila tai joku? Ei sitten tullut mieleenkään vilkaista kun kävelin ohi.


pessi suihkulähteen eessä

Pessi nauttimassa ranskalaisuuden tuomasta vapaudesta (hihna oli kyllä mulla kourassa, ei sydänkohtausta Enni ja äiti!). Takana yksi kanavan suihkulähteistä.


Huomisiin = à demain! (toivottavasti!)

ps. Puhuessa meinaa muuten jo nyt helposti mennä kielet ihan sekasin. Oon ollu täällä nyt kaks viikkoa, mikäköhän tilanne on sitten kun tuun takaisin?

7 kommenttia:

  1. Oi Pessi on niin söpöliii <3 :) Yritän kovasti järkkäillä että pääsisin käymään siellä marraskuussa :P Siihen asti kirjottelehan lisää kuulumisia! T. ex-naapurintyttö ;)

    VastaaPoista
  2. Epäilen, että sun tiskipesin on avattava ja sisälle saa lorautettua myös tiskiaineen, jota sitten annostellaan pumppaamalla. Kompakti ratkaisu, jollaisen olen nähnyt Amerikassa (en kyllä tykännyt käyttää sitä!) Ja ihan älyttömän siistiä sun kämpässä. Skypetellään jonain iltana... terveisin Leena ja Simppa säestää

    VastaaPoista
  3. Hei Inna! Ihanan siistiä - että olet tutustunut enemmän uusiin ihmisiin! Ja ihanan SIISTIÄ sun kotona! Uskoin kyllä, että monipuoliset siivousvälineet tulivat tarpeeseen :)

    Pusipusi<3<3 äidin isopieni! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Historiallisen siisti kämppä! Veikkaan samaa mitä Leena ja Simppa, tiskiharjan sisään nestemäistä tiskiainetta :))) Jee, olet selvinnyt ensimmäisestä presentaatiosta siellä, ZuZana on hauska, tulee se arvaa kuka-lautapeli mieleen... Tuo Jawadin uuni on hiukan epäilyttävä. Kiva että oot jaksanu postata<333 Pessi on niin söpöliininä noissa kuvissa, varo ettei se hypää tuonne veteen ja lähde polskiin suihkulähteelle!!!!

    VastaaPoista
  5. Kiitti taas kaikille kommenteista! Mä en vaan tajua miten se tiskiaine on tarkoitus saada sen säiliön sisään, yritin kiertää sitä auki sama ajatus päässäni mut ainakin toistaiseksi onnistumatta.

    Ex-naapurintyttö: toivottavasti pääset kyläilemään! Olis huippu!

    VastaaPoista
  6. oi oi oi! ihanan näköinen toi kämppä. ja kyllä ihanan siisti myös :D

    VastaaPoista
  7. tai no voiko sanoa kämppä. huone? OLESKELUTILASI. puhutaan joku päivä!!!

    VastaaPoista