lauantai 7. elokuuta 2010

Shut up and duel me

Onpa kiva kun saa nukkua pidempään kuin kuuteen. Eikä tarvi olla pois kotoa yhdeksää tuntia. Mitenköhän mää pärjään töissä sitten joskus tulevaisuudessa...

Mun norjalaiskamuni Lars nyrjäytti nilkkansa torstaina ja on tällä hetkellä kämppänsä vanki. Sillä jäi nyt myös sitten se järvireissu väliin. Eilen menin sitten viihdyttään häntä Pessin kans. Oli hauska hengailla! Ja sit tänään päätettiin tehdä tortilloita safkaksi.

Musta tuntuu että äiti pakkas vahingossa mukaan kotiin mun toisen vetoketjuhupparin. Voisitko olla kiva ja tarkistaa asian, äiti? Harmaa ONLYn huppari. Mulla on siis nyt ihan oikea syy käydä uudestaan siellä Point Saint Mariessa ostostelualueella.

Pitäis kirjottaa tässä viikonlopun aikana ranskanläksynä jonkinsorttinen esittelyteksti itestäni. Ja project managementiin kirjoittaa oma osani meidän presentationista.

Mulla ei ole nyt oikein ollut kamera mukana missään ja en ees keksi että mistä ottaisin kuvia. MIKÄ TEITÄ TYYPPEJÄ KIINNOSTAA?

3 kommenttia:

  1. Meitä kiinnostaa ihan kaikki! Ja minkälainen säätila siellä vallitsee? Oulussa oli yli +25 tänään päivällä ja sunnuntaiksi ennustetaan vielä kuumempaa. Nyt kyllä sataa.

    VastaaPoista
  2. Kiinnostaa mitä ostoksia teet! Ja hinnat! Huudan!

    VastaaPoista