keskiviikko 4. elokuuta 2010

McArthurGlen Troyes

Nämä muutamat kuvat, jotka nappasin nopeasti otsikossa mainitusta outlet-myymälöiden VIIDAKOSTA, eivät tuo millään lailla totuutta ilmi. Alueella on esillä yli kaksisataa eri merkkiä noin sadassa myymälässä. Linkki mestan kotskareille

Lisäksi tuon McArthurGlen-shoppailukylän ulkopuolella on vielä ihan itsenäisiä liikkeitä, ainakin Puman outlet, Umbroa löytyy, Volcomia, Wesciä, Carharttia, Cheap Mondayta, Levi'stä, Lee Cooperia, Pepe Jeansia, Paul Frankia, Conversea, Vansia, jne... Carharttin myymälästä ostin kaks t-paitaa, kun olin arvioinut t-paitojen riittämisen vähän heikosti. Ja sitten ite McAG(:D)-mestoissa ainoastaan Haribon myymälästä pussin smurffivaahtokarkkeja. Mut harkitsen vakavasti palaamista ja ison laatikon kirsikkakarkkeja (ja yksien Conversejen, yksien Vansien, yhen Volcomin t-paidan) ostoa. Noilla karkkilaatikoilla on hintaa 6,50 e, joten ei mitään hirveen halpoja sitte kuitenkaan.

Niin ja farkkuja mää oikeesti tarvin kun kolmet on hajoamassa käsiin.

Tässä nyt kuitenki pari surkeaa kuvaa. Kaikki otettu ostoskylän yköspuolelta, tähän on siis myös jatko-osa, kakkonen.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Että tervetuloa kaikki sukulaiset ja kaverit tänne ostostelemaan, tuonne menee bussi ehkä 200-300 metrin päästä mun asuntoa ja se vie ihan kauppojen luo. Eli kätevä on!


Nyt istuskelen UTT:llä kun viimeinkin alkoi netti pelata (kiitos vaan Raphael Benoist!). Seuraavan ranskantunnin alkuun on vielä tunti aikaa.
Mun koulupäivät koko elokuun ajan kestää kahdeksasta neljään, aamulla kaks tuntia Project Managementiä ja sitte neljä tuntia ranskaa, kahestatoista kahteen on taukoa. Jos meen bussilla, lähden kämpiltä 7.15 ja takaisin oon ehkä 16.30-16.45. Eli Pessillä on tosi pitkä päivä yksin. Toivottavasti sitten syyskuussa on vähän vähemmän tunteja ja kun saan sitten vuokrattua pyöränkin niin sillä liikkuu nopeammin kuin bussilla.

Tänä viikonloppuna aika monet lähtee leireilemään jollekin järvelle, mutta Pessin ottaminen mukaan osoittautui vähän turhan hankalaksi joten minä jään vaan lepuuttamaan itteäni - ja vääntämään Project Managementin ekaa ryhmätyötä, esitelmää PERTistä ja critical path methodista.

3 kommenttia:

  1. Ihan pienet suunnitelmat ostoille. :D Eivaan, jos mulla ois saumaa ni varmana olisin samoilla linjoilla, tarviin sen tämän ja tuon ja vielä... :D Hulppean näköinen mesta tuo kyllä on. Ja sulla on ihan liian helppoa ku pääset sinne noinkin kätevästi... *katkera*

    VastaaPoista
  2. Joo-o... Pitää varmaan yrittää vähän hillitä himoja että selviän hengissä täällä. :D

    VastaaPoista
  3. Minä himoaisin sitä Puma-kauppaa. Elämäni parhaat lenkkarit (nyt jo loppusuoralla olevat) ovat Puma-merkkiset, eikä uusia tunnu Oulusta saavan. Ehkä niitä samoja ei enää tehdäkään...

    VastaaPoista