maanantai 23. elokuuta 2010

Howl

Perjantaina otin Pessin päivähoitoon Fernandolle tänne UTT:lle. Pidettiin ruokatunnilla piknik ulkona:

perjantai-piknik

Pessi sai paljon uusia kavereita, ja käyttäytyi tosi lunkisti. Neljältä lähdettiin Pessin kanssa lenkille. Täällä oli aivan mielettömän kuuma, jotain 25-30 astetta, joten vauhti oli aika hiljainen ja pysähdeltiin lepäilemään aika paljon. Joskus seiskan ja kasin välissä mentiin Ferin kämpille takaisin ja syötiin siellä pitsaa ja sipulikeittoa. Illalla oli pyjamabileet, joiden jälkeen jäin sinne Fernandon kämpille yöks. Aamulla bussilla kotiin ja lomapäivän viettoon.

Koska asustukseni oli äärimmäisen löysä ja tyhmä jne., päätin toteuttaa Vesan (ihan hölmön) toiveen. Tässä ensimmäinen ja mitä luultavimmin viimeinen asukuvani ikinä:

päivänasu :DD

Shortsit, toppi ja bikinien yläosa H&M, sandaalit Apple Green. :DDDDDDDDDD En voi kestää.


pessi pallon kaa

Ihana Pessi-pessi!

maailman hienoin pusukuva

Pessi antaa mulle suukkosen. Se on niin nopee pusuttelija että kuvat oli kaikki tätä tasoa.


Nyt mä meen multimedia-luokkaan harjoittelemaan ranskan ääntämistäni Speedlinguan kanssa. Tää viikko on viimeinen tällä tuskakiireaikataululla, ja tekemistä on ihan hulluna, mutta onneksi sitten onkin viikon loma.

2 kommenttia:

  1. Oo, ihanat kengät sulla! Ja ihan huippu tuo Pessin pusukuva :)
    Mitäs opiskelua se semmonen on, että heti alkuunsa on viikon loma? ;D No ei, ei vaihossa liian kiire pitäis ollakaan! Tutustelehan maahan ja kulttuuriin.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Paula! Meillä on tässä intersemester programin loppumisen ja varsinaisen lukukauden alkamisen välissä pikku breikki. Tulee kyllä ihan tarpeeseen, kun sitten viimeiset neljä viikkoa on töitä paiskittu vaan aivan hullulla tahdilla.
    Minä yritän tutustella! :)

    VastaaPoista