lauantai 4. syyskuuta 2010

Kyllä ihminen on luotu syömään!

Image and video hosting by TinyPic

Joo. Torstai oli mun "hengaa itsesi kanssa ja valmistaudu taas yhteen sosiaalisoinnin ja ihmisten täyttämään viikkoon" -päivä. Joten päätin ämpätä itseni täyteen kaikkea epäterveellistä kaccaa. Croissanteja hillolla ja kermavaahdolla (tosin totesin että pelkällä hillolla tulee parempaa, kermavaahto pääsi parempaan käyttöön, josta lisää myöh.), sipsiä ja dippiä, dippijauhe on tullut Suomesta postipakettina, viinikumeja ja lakua, vaahtokarkkeja ja AH suklaamoussetäytteistä maitosuklaata. Viimeisin = divine! Niiiin hyvää. Tosin kaipailen edelleen postilaatikkooni satavia kirjeellisiä Fazerin Lontoon rae -suklaata. Että näiden parissa...

Söin mä aamupalaksi jauhelihakeittoa hei!

Tänään näin Lauraa, joka on siis ainakin mun vanhemmille tuttu ala-asteelta, se tuli tänne keskiviikkona opiskelemaan jonkinsortin business-kouluun vuodeksi (opiskelee Kuopiossa matkailua). Käytiin Monoprix'ssa ja ostin sieltä hirveen kalliita mansikoita, joita sitten kotona vetelin sen kermavaahdon kans. Pursotin kermavaahtoa myös suoraan suuhun. Se oli silleen paljon parempaa kuin croissantin välissä. Namiiii.
No, illalla menin Jawadin luo kylään ja tehtiin oikein suomalaista ruokaa: lihapullia, keitettyjä perunoita ja ruskeaa kermakastiketta. Kaikki oli tosi hyvää! Ja oli salaattiakin.
Kotona kun sitten menin koneelle, niin Facebookissa Vincent olikin laittanu viestiä että ne hengailee Hilkan ja joidenkin muiden kans, joten soitin sinnepäin ja ne oli kaikki Vincentillä, joten menin sinne. Hilkan lisäksi paikalla oli italialainen Luca ja sitten kaks uutta vaihtaria, italialainen Marina ja Benjamin USA:sta. Niin ja kaks ranskalaista Vincentin kaveria, mutta jostain syystä mulle ei tarttunu kummankaan nimi päähän - meitä ei varmaan virallisesti edes esitelty.

Nyt oon takas kotona ja aion pistää nukkumaan. Huomenna pitää taas nähä ihmisiä, on tämä eläminen rankkaa.

3 kommenttia:

  1. Ruokaaaaahhh!!! <3 Ihan parasta!

    VastaaPoista
  2. Kroisantti hillolla ja homejuustolla! Kokeilepa sitä. Ehdottaa Kuusiluodon kulinaristit

    VastaaPoista
  3. Sul on noita maailman parhaita sipsejä tossa!

    VastaaPoista