maanantai 27. syyskuuta 2010

Kuuhippalot



Keskiviikkona kuu oli kuulemma kaikkein täysinäisin koko vuonna ja muutama meidän kiinalaisista päätti pitää sen kunniaksi sitten grillibileet.



Ruokaa riitti. Tässä kuvassa jotain tosi herkkuja vartaita, joita en kyllä ehtinyt syyä kun olin ollut koululla jo kuus tuntia ennen pippaloita, joten olin vain hetken ennen kuin piti mennä kotiin Pessin tykö.



Lisää safkaa! Kaikki oli ihan sairaan herkkua.



Näitä burgereitakaan en ehtiny maisteleen. :(



Teekkareiden aherruksen tulos. Aika kekseliästä meininkiä!

Sit Tim, australialainen poika, oli keksinyt että se haluaa tehdä Alysan (amerikkalainen tyttö) kanssa stir-fryta. Timillä oli sellanen reseptikirjanen täynnä stir-fry-reseptejä nimeltä: "Australian women's weekly" jotain! :D Haha, naurettiin tuolle niin paljon. Menin siis auttamaan kasvisten pilkkomisessa ynnä muussa.
Sitä ruokaa oli IHAN liikaa, vaikka Alysan paistinpannu onkin ihan naurettavan iso...



Tässä näyttää vielä aika hyvältä...



Mut entäs sitten tämä? :D Meidän piti siirtää osa tuosta lautaselle, että saadaan koko juttu ylipäänsä sekaisin.



Hilkka ja Benjamin (jenkkilästä myös) tulivat kans ihmettelmään tosi isoa satsia wokkia.

Maku oli meidän tekijöiden mielestä aika valju, mut se meni yllättävän hyvin kaupaksi. Jälkkäriksi ois ollut aitoa italialaista tiramisua, mutta mun piti valitettavasti lähteä kotiin ennen sitä. Martina lupasi kuitenki tehä mulle joskus ihan privaatti-tiramisut, sitä odotellessa.

Mitäpäs mulle sitten kuuluu. No, minä oon kipeä. Olo on aika ällöttävä. Huomiseks pitää kuitenki tsempata kun haluan tavata Larsin norjalaisia kavereita. Vincent on kans kipeenä niin ollaan vaan koomailtu sen kämpillä tänään tv-sarjoja ja leffoja katellen. Ja nyt minä pistän vihdoinkin nukkumaan.

Bisous!

3 kommenttia:

  1. Ihana tuo kuukuva!! <3 Ja komee satsi vokkia :D Teekkarigrilli on kans hieno! Teekkareihin voi aina luottaa että ne kehittää jotain :D

    VastaaPoista
  2. Syvimmät ihailun osoituksen teekkarigrillille. Ajatella jos siinäkin olisi ollut joku äkkinäinen asialla...! Oletan (ja palomies olettaa myös) että vesiämpäri taustalla oli sentään pieni varotoimi?
    Paranehan pian flunssasta ja koomasta!
    tv. leena ja simppa

    VastaaPoista
  3. Nina, joo-o, wokkia riitti :D Mutta kyllä se tais kaikki sitten mennäkin.

    Leena ja Simppa: Kyllä se ämpäri oli täynnä vettä ja valmiina nakattavaksi kaljagrillin päälle. Onneksi. Hieman epäilyttävä kyhäelmä kieltämättä.

    Tänään onkin jo vähän terveempi fiilis, tajusin eilen illalla että mullahan on jopa flunssalääkkeitä mukana joten nappailin niitä sitten illalla ja aamulla.

    VastaaPoista