maanantai 22. marraskuuta 2010

Nirso kokeilee rajojaan

Ilmoitus äiti, isä ja Enni! Minä ostin tänään kaupasta EU:n nimisuojattua (elikä aitoa ja alkuperäistä) FETAA!
Ihmeellistä ihmeellistä mitä tämä Eurooppa oikeen tekee minulle: ensin rupesin tykkään herkkusienistä, sitten viinistä, sitten oluesta ja nyt vielä fetajuustokin... Saisinkohan jossain välissä uskoteltua itselleni että pekonit ja munat on hyviä? (Epäilen!)

Feta meni suuhuni salaatin, kirsikkatomaattien, kurkun, punasipulin sekä sitruunalla, suolalla ja mustapippurilla maustetun kananrinnan kera. Unohtamatta tietenkään itsetekemääni tsatsikia:



Tätä ois vielä varmasti puolet jäljellä ja pitäis keksiä minkä kanssa voisin tätä äpöstellä. Ohje oli tosi helppo: kreikkalaista jugurttia 2-3 dl, muutamat valkosipulin kynnet, vähän mustapippuria ja sit puolikas kurkku raastettuna ja vedet pois puristeltuna. Nakkasin sekaan vähän sitruunamehuakin kun sitä nyt käsillä oli. Joissain ohjeissa kehotettiin laittamaan hitusen hunajaa, ja se olis varmaan ollut mielettömän makoisaa, ja joissakin toisissa tuoretta minttua, mutta sitä ei ollut käsillä.



Tässä kuva vielä finished productista. Aivan järjettömän hyvää apetta! Vähän oli kyllä ehkä turhan paljon sitä sipulia kun pitkästä aikaa raakana söin, mutta aij-ja-jaijai!

3 kommenttia:

  1. Hei Inna,

    kiva juttu kun oppii uusia asioita - viini ja olut nyt olisi saanut vieläkin olla osa tulevaisuutta:)

    Tuolla annoksella jo pääsee Olympokseen köökiin töihin!
    Ihana, että teet innolla ruokaa itsellesi - ja nautit!

    T.Äiti <3 puspus

    VastaaPoista
  2. Herkullista! Tuli nälkä pelkästä katselusta.
    Me tullaan Simpan kanssa sun luo syömään, kunhan kotiudut...
    terv. leena

    VastaaPoista
  3. Äiti: Kyllä se varmaan ainakin tuolle viinille alkoi olla jo aika. On tässä sen verran monta noloa hetkeä kohdattu ruokapöydässä jo...
    Pusipusi <3!

    Leena: Tervetuloa! Sinä voit hoitaa jälkkäripuolen sitten, mää voin tehdä jotain oikeeta ruokaa. Tai osaan mää yhden jälkkärinkin tehdä, nimittäin baked fudgea kermavaahdon ja vadelmasurvoksen kanssa. Nam nam nam. :)
    Tai korjataan, tervetuloa sitten kun mulla on joku "luo" jonne voi tulla käymään! :D

    VastaaPoista