keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Brouillard

Täällä oli sumua. Se oli niin siigeä et piti ottaa kuvia.








Odottelen edelleen kuvia Bruggesta Timiltä, kun haluan sisällyttää pari otosta siitä hillittömästä määrästä rakeita. Itelläni on vaan pari hassua otosta raekuuron ekoilta minuuteilta, ja sitähän jatkui siis ainakin vartin verran.
Ajattelin tässä välissä joko postata suoraan Gentin tai sitten jotain randomeja kuvia parilta viimeviikolta (lähinnä kai pippaloista - disclaimer: jos minulla on Heineken-pullo kädessä, se on sitten aina se sama!). Onko mielipiteitä, pidetäänkö oikea järjestys Belgiquen kaupungeista ja laitetaan silly hats only -kuvia, vai uhrataanko matkakertomuksen kronologisuus? Heitelkää! Brainstormataan!

Muita kuulumisia: minulla on yskä joka riepoo aika tavalla. Lisäksi midterm-tentit ovat täällä (joista toinen on itseasiassa examen final). Mulla on aika tavalla ikävä Suomeen ja luntakin kaipailen. Pessi loistaa agilityssä, joten toivon, että sen kuukauden aikana kun se on siellä muiden hellässä huomassa, ei kaikki opit vallan unohdu ja päästäis tätä hienoa harrastusta jatkamaan sitten helmikuussa.

4 kommenttia:

  1. Aika siigeä sumua siellä ;) Jee, agitreenit jatkuuu ku tuut takas! TUUJO :D

    VastaaPoista
  2. Kylmä pian kohta tuun!! Kaks kuukautta enää! Kävin kirjotteleen sulle kommentin sun blogiin, lälläslää!

    VastaaPoista
  3. Kaikki kehiin, järjestyksestä viis!
    toivoo leena ja simppa

    VastaaPoista
  4. Ens viikolla laitan vaikka VÄKISIN lisää kuvia sieltä Belgilöstä. Enhän mä enää edes muista että mitä kaikkea tulikaan tehtyä!

    VastaaPoista