sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Rachelin synttärit & ikuinen kesä

Viikko sitten sunnuntaina me juhlittiin Rachelin synttäreitä. Martina oli leiponut suklaakakun, ja kutsui mut, Benjaminin, Osbornin ja Lucan syömään sitä. Sunnuntai oli ihan tosi kuuma päivä, käveltiin Pessin kanssa meidän kotoa UTT:lle, ja matkalla nappasin tällaisen kuvan yhden apteekin ulkopuolella olevasta näytöstä:



Kello oli tuolloin vajaa viis.

Noh, kun päästiin Martinan tykö, niin eihän Rachel ollutkaan siellä. Eikä se vastannut puhelimeenkaan. Eikä se ollut kotonakaan kun Luca kävi koputtelemassa sen asunnon ovelle. Haha. Ulkona oli kuitenkin jännää katseltavaa, nimittäin maailman siisteimmän leijan lennättäjä.



NIIN SIISTI!!!





Synttäreiden juhlijoita.

Kakku oli tosi hyvää, ihan yksinkertainen suklaakakku, tämmöinen:



Jätskiä ei ollut nyt kakun kanssa, mut seuraavalla kerralla syödään sit avec glace.

Rachel tuli sitten loppujen lopuksi, hän oli ollut viettämässä synttäreitään troyes'laisen tuttavaperheensä kanssa. Kakkuakin oli vielä muutama pala jäljellä! Kakun jälkeen syötiin vielä aitoa italialaista pastaa Lucan ja Martinan tekemänä. Nam nam!

Käveltiin kotiin sitten Osbornin kanssa. Ei ollut mikään kylmä vielä yheksän kymmenen aikaan illallakaan, saman mittarin lukemat olivat nyt:



Hahaaa. Täällä ei tule syksy eikä talvi ikinä. Nytkin on pitkin viikkoa saanut vaihdella farkut + takki -yhdistelmästä toppiin ja shortseihin kun välillä tuntuu että tuonne pihalle paistuu. Eilen lauantaina kun aurinko paistoi niin meinas tulla aikamoisen hiki ulkona kävellessä! Tänään onkin ollut jo vähän vilpoisampi sää, en tiedä lukemia kun mulla on netti taas vaihteeksi katki
( >:(((((((( ) mutta ulkona sai olla Haglöfsin Tornado päällä aamun agilityissä ja nyt päivän lämpimimpänä aikanakin huppari tuli ihan tarpeeseen.

Mun pitäisi siis tehdä kouluhommia mutta koska inspiraationi on hetkellisesti kateissa, kirjoitan blogipostausta Notepadiin, jonka postaan sitten heti kun menen jonkun kaverin luo istumaan ja käyttämään nettiä.

Tosta agilitystä nyt vielä yks aatos: se meidän ohjaaja sanoi et jos käytäis vaan tiistaisin ja maksaisin vaan puolet siitä vuosijäsenyydestä, eli 50 e, syyt jäi vähän epäselväksi, ko. nainenhan ei puhu sanaakaan englantia, :D, mutta jotain hänen töistään ja ettei ole varma onko autoa käytössä tms. No tämä passaa meille, Pessilläkin ehkä pysyy innostus paremmin jos ei ole niin usein harjoituksia.

Mä olen nyt siis päättänyt tulla jouluksi kotiin ja mun pitäis soitella Finnairille ja siirtää mun lentoa (nyk. lentopäivä 23. jouluukuta) pari päivää aiemmaksi. Takaisin mun pitää olla varmaan viimeistään kolmas päivä tammikuuta. Pessin olen päättänyt jättää loppuajaksi Suomeen, koska ajattelin käydä Briteissä mutkan kunhan mun tenttini ovat ohi. Yks kaveri (Antti) nimittäin läksi Swansean yliopistoon Walesiin opiskelemaan ainakin kolmeksi vuodeksi, joten pitää käydä morottamassa sitä, ja Britteihin on aika tosi vaikee mennä koiran kanssa.

No, siinä kaikki. Minä palaan nyt takaisin kouluhommien pariin.

ps. Osborn lainaa mulle nettiä, jee \o/!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti sinulla on lippu, jota voi vaihtaa ilman kohtuutonta korvausta! Mutta ei me nyt kuitenkaan sinua nähdä ennen joulua, kun lähdetään jenkkilään jo joulukuun 10.päivä. Mitenkähän sinä mahdat pärjätä ilman Pessiä...?
    ihmettelee leena

    VastaaPoista
  2. 50 euroa piti maksaa päivämäärän vaihtamisesta...

    No voi harmi, kun ei kohdata! Mutta sitten kun tuun tammikuun lopussa pois niin pidetään kotiinpaluupippalot, eikös joo :) En tosiaankaan tajua miten pärjään ilman Pessiä, pitää vaan yrittää pinnistellä. Surkeetahan siitä tulee, mutta jospa se reissaaminen vähän auttais.

    VastaaPoista