torstai 7. lokakuuta 2010

Resepti!

Minäpä tein itselleni ruokaa tuossa muutama päivä sitten, ja se oli TOSI hyvää.

Ensin mä laitoin kattilallisen vettä kiehumaan ja laitoin sinne veteen suolaa. Sitten leikkasin suikaleiksi sipulin, puolikkaan vihreän paprikan, puolikkaan porkkanan ja HERKKUSIENIÄ sekä hienonsin yhden tosi ison valkosipulinkynnen. Sitten pistin palasiksi yhden kanafileen. Kun vesi kiehui, lykkäsin sinne yhden ihmisen annoksen täysjyväspagettia. Pannulle laitoin ekana heti öljyn jälkeen sipulin ja porkkanan, joita vähän aikaa paisteltuani nakkasin sekaan valkosipulin ja suikaloidun paprikan.



Naminami. Kun noi kaikki tsydeemit oli mun mielestä sopivalla tavalla kypsyneitä, lisäsin pannulle sienet.



Sitten siirsin rehut (ja sienet) lautaselle, paistoin kanapalat ja maustoin ne suolalla ja pippurilla ja lisäsin muut jutut takas pannuun. Nyt spagetti olikin kypsää, joten kaadoin kattilasta vedet pois ja kippasin spagetit paistinpannuun. Hämmensin koko jutun ympäri, kaadoin sekaan desin verran ruokakermaa ja maustoin vielä hyppysellisellä suolaa ja aika aimo kasalla mustapippuria, ja nakkasin sekaan puoli teelusikallista chilitahnaakin.



Lopputulos näyttikin sitten tuolta ^ ja vaikka kuva nyt ei ehkä tee oikeutta, niin toi safka oli aivan mielettömän hyvää. Kokeilkaa!
Ja minä söin sieniä!! Miettikääpä sitäkin.

3 kommenttia:

  1. Jos ict-ala tuntuu tukkoiselta, niin voit kokeilla kurmee-kokin uraa? Ja vielä sieniä, kyllä mummi on nyt ylpeä sinusta!
    Reseptikirjan julkaisua odotellessa terveisiä lähettää leena ja simppa

    VastaaPoista
  2. Täällä myös odotellaan reseptikirjaa! <33

    VastaaPoista
  3. Haha, pitää harkita sivu-jopia keikkakokkina :D

    Mä voin laittaa lisääkin mun huippuherkullisia tresepetejäni tänne, onpahan ainakin jossain tallessa!

    VastaaPoista